Jag behövde lite sovmorgon

funnypicturecatpicturemalingeringcatbestpicturegallery
…men nu ska vi sätta fart: Ut på en skön promenad i solskenet!

Solsken är bra för både  människor och katter. Så här års gäller det att fånga upp varenda liten glimt och njuta av den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag behövde lite sovmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *