Överraskningen avslöjad

Puh det fungerade! Jag har varit så nervös…

rka

Tack snälla Mona och tjejerna på Sandbergs Konditori i Nybro som hjälpte till att fixa en Extra-Räkor-smörgåstårta till Sonny och Maritha! Ni har inte så svårt att gissa varför det skulle vara extra räkor, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Överraskningen avslöjad”

 1. Du är så omtänksam! Vår lillmatte har gjort en ny Kompis inbetalning : ) Det kändes som februari snart då är det nya tag för katthemmet!

  Ha en bra helg önskar Signe och Sven

  1. Varje bidrag är välkommet, det vet jag. Det är ju faktiskt ingen tävling om vem som ska ge mest eller bäst eller duktigast. Jag kikar lite på den där Haiti-insamlingen på TV och skräms lite av hur mycket givande som folk gör för att synas i media, få reklam. För mig ska en gåva komma från hjärtat och behöver inte vara stor…
   TassKram Wikki

  1. Nej det var verkligen inget exceptionellt – jag önskar jag kunde ha åkt dit med ett kocklag och fyllt deras kylskåp med massor av läcker mat. För när all tid går åt till katternas vård och sökande så glömmer man lätt sig själv. Då behöver man en extra mamma ibland, tror jag.
   TassKram Wikki

  1. Påminner mig om en liknelse om fiskar och bröd?! Jag hoppas att alla fick festa sig nöjda… ^^
   TassKram Wikki

 2. Wikki.
  Jag håller med på din föregående kommentar.
  Huvudsaken är vad vi gör och att vi inte gör det för att synas.
  Det är ju glädjen att få hjälpa till som räknas och det måste ha varit en oehörd glädje att komma på att Nu skall Maritha, Sonny o Kissarna få Smörgåstårta med räkor. Kan se dig när du kom på det. Det var väl både svansdans och morrhår rakt ut.
  Skulle reagerat likadant om jag var katt.

  Hejja Wikki och matte o husse förståss.
  Ni är Suveräna. Igen o Igen o Igen o Igen.

  Nalle

  1. Jag skulle ge bort alla miljoner om jag hade några. Men vi är inte rika på pengar – däremot på idéer… och så tror vi på den goda viljan!
   Jo du har rätt den där glädjen för att hjälpa, när man blivit smittad av den så kan man inte sluta!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *