Ett KattGökur? Aldrig i livet!

Vill man KASTA bort pengar så har jag ett tips här:

catcuckoo

Ett Gökur med katter, en skräckpjäs i merpart plastigaste plast (Fast det kallas ”Konstnärskåda”, har ni hört något sånt förut?) och en gång i timmen titter inte en katt ut och säger MJAU utan en liten röd plastpippi som ko-koar!?? Pjäsen kostar dessutom 1 500 kr med frakt, och jag gissar att man tröttnat både på ett ko-ko i timmen som att damma saken inom kort…

Inte nog med att katterna ser fåniga ut, den ”glädjespridande kattväggklockan” har ett kvartsur som får mässingslodet att ticka – lodet är alltså den runda grunkan framför de två grankottarna som dinglar – och alltså ytterligare en sak som kan driva den tålmodigaste till vansinne. Tror i alla fall jag!

catsdetail
Under urtavlan finns en liten tryckt kattbild som är hyfsat söt, allt är givetvis en smaksak – men för 1 500 kr kan ett katthem kastrera flera katter och ge dem ett bättre liv. Behöver jag säga mer?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett KattGökur? Aldrig i livet!”

  1. Men man blir inte förvånad över smaklösheternas mästerliga kreationer – det finns liksom ingen gräns!
   NosPuss Wikki

 1. Det borde finnas någon sådan etikett på bilden. ”Om du känner för att köpa denna, klicka på denna länk” och så kommer man in på ett katthems sida där det står: ”Skänk pengarna till mer behövliga ändamål” 😀

  1. Hi hi Du är ju genialsk! Vilken affärsidé!
   I fortsättningen ska jag inte sätta ut några genvägar eller länkar till något annat än katthemmets insamlingskonto! Toppensmart!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *