Det känns konstigt det här: 10 000

Läget just nu:
__2

Hoppas någon enda sidvisning hjälpt någon kisse…. då är jag nöjd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Det känns konstigt det här: 10 000”

  1. Ja så är det att ha sådana där små-människor. Men de blir fina stora människor med tiden och då får matte lite mer tid – inte minst med er men med sig själv också, det är bara att vänta tills dess! ^^
   TassKram Wikki

 1. Grattis! Vi har haft lika många..men sen vi började blogga och är jätteglada över det! Nosbuff

 2. Att du har hjälpt nån´kisse??????????????

  Ja det kan du tro du har satt igång en hel Lavin tack vare din blogg.

  Hade du aldrig mejlat mej, så hade jag aldrig letat upp Wikki själv.

  Och jag har jobbat som f´n för Katthemmet Kompis och spridit vidare det hemska som hände dom. Det värmer gott i en frusen själ att se hu mina kompisar vaknar upp ur sitt insnöade liv och samlar ihop saker , o pengar o annat som skänks .( Då är ju jag bara en av alla)

  MYCKET mera kommer men det är en hemlis tills vidare. Men Jag skramlar oxå bössa åt Kattkommando Syd och har gjort i flera år. För du o alla dina rasfränder är ju det mest betydelsefulla som finns på vår planet.

  Så sträck på dig Wikki o burra upp din svans och peta rakt upp med den nu.
  Sen sug åt dig detta som en svamp.

  Du är SUVERÄN. Puss på nosen till dig och till matte också så klart för utan henne hade det blivit jobbigt för dig sötnos.

  Love You
  Nalle

  1. Ser du burr-svansen? Den står opp som en julgran här, stolt för berömmet (men nosrodnar ju en hel del också!) och mattarna har ju hjälpt till, det är sant! *spinner*
   Tack snälla Nalle!
   NosPussar Wikki

 3. din matte är underbar, så engagerad! Berätta mer om henne, förebild för alla tvåbenta kattvänner!

  1. Jag tror nog matte föredrar att vara bara en vanlig matte! Hon vill nog inte skriva särskilt mycket ord om sig själv – hon är en bland många kattälskande katthemsmedhjälpare och som ung och arbetslös försöker göra något meningsfyllt av sitt liv. Och så har hon råkat i klorna på en knepig katt som mig… =^:^=
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *