Matte grät så mycket i natt…

…att min päls blivit alldeles skrynklig.

w2
I den här hemska röran dog 18 katter. Ytterligare katter avlivades på plats. Bara två hann räddas… Det hemska står här och här.

På min fråga ”Varför?” finns inget svar. Jag klarar inte att skriva mer om det – morrhåren darrar så…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Matte grät så mycket i natt…”

  1. Därför måste vi bli bättre på att rädda djur innan det går så här långt. Jag tror jag ska bilda en militant kattgrupp med commandoattityd – eller?
   NosPuss Wikki

  1. Det förstod nog inte gubben själv heller. Det är konstigt att ofta gör människor saker utan minsta tankeverksamhet. Det är trial & error hela vägen?!
   NosPuss Wikki

 1. Usch.
  Du vet ju att jag blir LITE ilsk Wikki. men startar du en kommandogrupp så kanske mina 7 åldringar får vara med. De kanske inte orkar resa så långt men det finns I- oter här nere i Blekinge också.
  Vi har en jättetomt. Vi kan ha träningsläger här.

  Nalle

 2. Jag önskar att jag kunde få befogenhet att åka hem till ”djursamlarna och plocka av dem deras djur samt se till att de får hjälp för sitt beteende eftersom de ju antagligen är sjuka 🙁
  Stackars missar, snyft!
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *