Ett särskilt hej till CHARLIE!

Bara de invigda kommer att förstå detta! Berättar mer i morgon kväll! Överraskningar är nämligen så KUUUUUUUUUUUUUUL!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ett särskilt hej till CHARLIE!”

    1. Hi hi nej då det blir i inte, vi är precis lagommånga just nu…
      Avslöjar nog mer senare.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *