Vunnit 500 000 £ – igen…

Turen är lite tjatig. Nu har jag vunnit – enligt mail – en halv miljon pund igen. Från Pepsi Cola den här gången:

pepsi1

Tidigare har jag också ”vunnit” en ny BMW och en diamantbesatt klocka. Me lucky cat. Att dom orkar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vunnit 500 000 £ – igen…”

  1. Jag ser att du har samma ”tur” som jag:) Jag vann 950 000 Euro av ett spanskt lotteri bara genom att de drog min webadress… Ändå kommer aldrig en enda liten krona in.. Märkligt..
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *