Dags för lite vårkänslor

dekorationsstickskatt
I sommar ska jag odla kattgodis på balkongen – fina gräsvippor och groddar, och ha sådana här kattpinnar i lådorna som dekor!!!
stick_sv1

De kommer från TREND4YOU och är bara så söta…

Så nu ska jag lägga mig på soffan och nosa i frökatalogen och drömma om varma dagar på balkongen.

Jo, och så ska jag ha en riktigt stor vid kruka med massor av jord i bara för att få tass-gräva lite!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Dags för lite vårkänslor”

 1. Tack for att du besökte min blogg!
  Fr.o.m. den 7 januari t.o.m. igår den 16 januari 2010 har jag inte kunnat komma ut på Nätet. Inte alls. Dator-krångel! Jag har inte heller kunnat titta på e-post.
  Ett förslag till Jenny: Skulle Katthemmet Kompis kunna öppna ett ”PAYPAL”-konto? Det vore troligen det lättaste sättet att få bidrag i alla storlekar från kattälskare i utlandet. Jag har ett sådant konto förknipat till min smyckesbutik. Men allra bäst vore om Katthemmet fick pengarna direkt till sitt eget konto och inte genom mig.
  Vänligen,
  SaraKatt

  1. Annars fixar jag vår på balkongen ändå… Matte var är din nya skarpa hårfönare? Husse var är skarvsladden?!!
   TassKram Wikki

  1. Ja t ex en med lite rolig lättgrävd sandblandad jord. Och som ingen blir arg om man råkar kissa lite skönt i. Det är så fint att få krafsa grop och kissa UTE! *längtar*
   TassKram Wikki

  1. Suck – det är så mycket man VILL ha… Undrar vad man ska göra med sånt man redan har?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *