Sickan är i säkerhet!

sickan1

Sickan har en päls som sammet. Vill du känna närmare på den så har du tur! För nu är Sickan infångad och i trygghet bland katthemmet Kompis övriga katter igen – inne i värmen hos vännerna…

Då fick Jenny rätt, som hade fått en känsla av att nästa katt som fångades skulle bli en svart misse!

Hoppas vi får många fler sådana här glada överraskningar som decimerar listan över saknade katter, eller hur?

*spinner* Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Sickan är i säkerhet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *