Så här fin är Danny idag!

danny_fin
Klicka på bilden så kommer du till Kattluckan och kan läsa mer om Danny!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Så här fin är Danny idag!”

  1. Vad du är vacker, hur kunde nån ”glömma” dig………….Hoppas du får ett nytt hem där de älskar dig av hela sitt hjärta, lilla vän……………..kramar i massor

  2. Vad härligt att se att den lille pojken hade ögon och ännu bättre att han kan se med dom och börjar att bli en riktig buskille. Det är han verkligen värd.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *