Dags för lite hantverk?

Känner du för att göra en kattsoffa? Britten i Sköllersta kör igång sina kurser i vår:

kattsoffasvefter
Du hittar inspirationen här. Kurskvällar torsdagar med start den 25/2 eller en helgkurs den 27-28/3 för dig som har kreativa tassar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags för lite hantverk?”

  1. Tjusigt, en sån skulle vi oxå vilja ha men matte säger, var ska vi ställa den har ni tänkt. Ja, ja vi får väl nöja oss med stora soffan då, så får du och husse sitta på golvet, hihi.

    Taxkramisar.

    1. Ja så minsann passar väl bra annars att vara knähundar och dela soffan med matte och husse? *kattleende*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *