Ropet på hjälp

Ni är nog ganska trötta på mig vid det här laget, på att jag bara skriver om katthemmet Kompis?! Men det stämmer faktiskt inte… Jag skriver om mycket, om att hjälpa hemlösa katter i synnerhet och om hem-hemlösa katter från Kompis dessutom. För vad kan vara mer hemlöst än en katt? Ni får stå ut med att jag fortsätter höja jamet för dem alla, oavsett var! Det här säger nog allt:funnypicturessilentcryforhelpcat

Stöd Ditt lokala katthem! Också!!!!!!!!!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ropet på hjälp”

  1. Det är så otroligt viktigt att katternas situation uppmärksammas. Deras röst måste få göras hörd!

    Ska bli intressant till detta val – kommer partierna faktiskt ha en handlingsplan för dem den här gången?

    Kram.

  2. Wikki, du skriver om allt som är intressant. Kompis, andra katthem, hemlöshet och även om små trevliga saker som man kan köpa ; ) Vi älskar läsa din blog för att det är så olika saker du skriver om!

    Tasskram från Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *