Lokaltidningen Östran om Kompis

mar2
Ser ni vad det står: ”Allmänhetens gåvor räddar Kompis!” och det är just vad som håller på att ske! Stödkontot är nu uppe i 218 420 kronor!! Sakta men säkert ramlar det in många små gåvor från vänliga själar – som är ni alla underbara människor där ute i ”Allmänheten” – och av många små bäckar blir ett stort flöde som kan resa Kompis ur askan igen!

Maritha står och håller i buren med räddade innekatten Snoddas framför containern som kommunen ställt dit för att hjälpa dem att ha någonstans att förvara allt det som skickats till hjälp. Gåvorna har strömmat in i en takt som hon inte trodde var möjlig. Här kan du läsa hela artikeln.

Känn dig stolt, du som bidragit! Kontot är PG: 35 74 82-9 och inga pengar är för små eller för stora – all hjälp behövs!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lokaltidningen Östran om Kompis”

 1. Åh, så glada vi blir när det har kommit in så mycket pengar. Vi har lagt upp sången på vår sida och puschat lite extra för katthemmet. Det är som matte säger många bäckar små bildar stro å, hoppas att det blir en sjö oxå så katthemmet kan byggas upp igen med säkerhetstänket på topp.

  Taxkramisar.

  1. Tack så mycket! *spinner*
   Nej jag vet inte om katthemmet var försäkrat. Det har frågats om på forumen men svaret kommer nog så småningom på deras hemsida. Tyvärr är jag rädd att försäkringar är något som få idéella föreningar har råd med för sina katthem. Själva huset var nog försäkrat i en villa/hemförsäkring men det är bara min personliga gissning. Vi får se vad som går att få veta om det!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *