Två katter till är räddade hos Kompis!

Glädjetårar rinner nedför nosen! Goda nyheter!
robinson1
Nu är vackre Robinson infångad – och körd snabbt till veterinären för han är i ganska dåligt skick: Brännskador i ansiktet och öronspetsarna bortbrända samt rossliga lungor, men han är en kämpe… Hoppas duktiga veterinär Satu, som ställt upp så toppen för alla katter kan ge honom snabb hjälp och lindring!

ÄNDRING!

Det har visat sig att det inte var Zeke som fångades in inatt, utan Puma:

puma

Lyckliga Puma som är inne igen. Men jag fäller en liten katttår, då detta betyder att Zeke’s öde fortfarande är okänt.

Även Tassie och Malin är hemma, Malin får dock medicin. Och katten Ida som också är hos veterinären har kryat på sig bra!

Tack goda SkaparKatten för dessa under som vi ser! Men snälla, jag ber: Rädda någon liten kisse till? Din Wikki.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Två katter till är räddade hos Kompis!”

    1. Det gör vi också! Håller tassarna så mycket så vi knappt klarar att gå i kattlådan, oj?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *