Lämna bidrag till Kompis på Husdjursmässan

husdjursmassantop

Mässan pågår för fullt i ett par dagar till i Kista, och redan igår hade många utställande kattverksamheter bestämt sig för att ordna insamlingsbössor där till förmån för Katthemmet Kompis!

Stockholms Katthem rapporterade igår på HittekatteriFokus:

gva3

Så om du besöker mässan kan du faktiskt lämna ett hjälpande bidrag där!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lämna bidrag till Kompis på Husdjursmässan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *