Kattläget på katthemmet Kompis

katter_statusb
Nu går det att se på hemsidan vilka katter som klarat sig, och vilka som saknas…

Och så här skriver webmaster Carola:

Att responsen från alla er fantastiska människor skulle bli så pass stor kunde vi nog aldrig tänka oss…vi har fått massor av mail av snälla människor som skänker kattmat, sand, kattprylar och alla möjliga kattsaker och annat som behövs samt sätter in några slantar på vårt plusgiro. I nödens stund prövas vännerna heter det ju och nu har det visat sig att Maritha och Sonny verkligen har många vänner i vårt land som är beredda att åka både långt och engagera sig djupt för att hjälpa dem i deras arbete med att ta hand om de katter som klarat sig. Det finns nog inga ord stora nog för att uttrycka den tacksamhet och glädje vi känner mitt i all sorg för allt ni gör där ute för vårt katthem.

Vi ska försöka redovisa alla gåvor som kommit in till oss efterhand här på hemsidan och vi tackar alla som gör allt för att hjälpa och stötta oss.

Det är ingen brådska med det, vänner på Kompis! Ta hand om er och katterna i första hand! TassKram!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattläget på katthemmet Kompis”

  1. Så vackra ord! Vi får en liten katt-tår i ögat! Matte har länkat till sin FBook och hoppas fler kan inspireras. Wikki, du är den flitigaste katten vi vet ; ) Tasskram från Sven och Signe

    1. Å tack för de snälla orden – men jag vet inte om jag är så flitig utan känner mig mer desperat över att vara långt borta och kunna göra så lite…
      Samtidigt har vi ju vårt egna katthem att tänka på – och så skär en tagg i hjärtat när jag tänker på ALLA katthem som behöver hjälp och stöd… Kattstallet, ja… *suckar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *