Polisen påbörjar teknisk utredning

Tidningen Barometern berättar:

I dag inleder polisen en teknisk undersökning som ska fastställa orsaken till branden på Katthemmet Kompis på nyårsdagen. Branden tog cirka 25 hemlösa katters liv och förstörde byggnaden totalt. 
Sonny Fernström, som tillsammans med Maritha Fernström driver Katthemmet Kompis ideellt är mycket ledsen. ”Jag är så bedrövad och just nu kan vi inte se framåt om hur vi ska lösa vår verksamhet i framtiden.” säger han.

Tänk ändå om jag hade kunnat vifta med en magisk svans och lösa den bedrövelsen??? Vad liten man känner sig ibland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Polisen påbörjar teknisk utredning”

 1. Jag tror att när de bara kan få andas lite och sörja och sen inse hur många som faktiskt vill och håller på att hjälpa till! Då kanske… Hoppas hoppas! Det är otroligt hur mycket engagemang det har skapat och vilken nytta DIN blog gör här. Såg även buden på Tradera ; )

  Stor kram från Agnes (med Signe och Sven)

  1. Härligt med Tradera buden, jag hoppas det genererar att folk bjuder på det som stöttar de andra katthemmen också – för alla katthem behöver stöd i massor!
   — Men som sagt förut, jag har inte alls gjort mycket. Bara skrivit en massa ord!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *