Kladd över hela tassarna

sardin2

Hur sjutton river man av öppningsfliken på en sådan här påse utan att det skvätter sardindoftande sås över allting?

Om man drar upp flärpen sakta eller fort spelar ingen roll – det tycks vara laddat med ett lätt övertryck så att ”SQQUIIIISCH!” har man en brunprickig rad med stänk på skjortan eller bordduken… *suckar*

Är det bara jag som har det här problemet med påsmaten?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Kladd över hela tassarna”

 1. hmm… njae.. jag hade problem i början med att öppna de till min kise med.. men jag lärde mig till slut.. man pressar ner maten så långt man kan i påsen innan man öppnar, man drar liksom så sakta man kan 😀

  det fungerade för mig iaf.. om det nu är samma mat??

  1. Vissa påsar verkar skvätta mer än andra. Vi har en teori om att ju värre kattmaten doftar (I mänsklig nos alltså) ju mer skvätter den?
   TassKram Wikki

 2. *nickar ivrigt* Precis som husse säger. Han står och river lite försiktigt i påsen och så säger det ”squisch” och sedan hörs ett par väl valda ord som jag inte tänker jama här. *hehe* Så du är inte ensam.

  1. Har de inte fattat hur enkelt det är att bara gnaga av ett hörn och suga ur innehållet?
   Och roligare!
   NosPuss Wikki

 3. Här brukar det gå bra att öppna påsarna utan ”stänk” -man får undvika att hålla på själva påsen. Jag brukar hålla påsen med ena handen strax under själva avrivningsdelen och sedan drar jag av flärpen med andra handen. Det fungerar bra! 🙂

  1. Hm det kanske är felet jag gör – klämmer mitt på… Men oftast har man försökt putta ned maten i botten så det inte ska klämmas upp. Hem får klura på detta…
   NosPuss Wikki

  1. Som regel har matte ett par katter som sliter i henne, så det är bråttom att öppna matpåsen och så SKVÄTT – så har vi kattmat över oss också… men det går ju att slicka bort! Men det kanske ni människor inte vill göra? *blink blink*
   NosPuss Wikki

 4. Våran matte blir sur över dessa med ; ) Hi hi hi! Vi tycker det är bara kul med stänk som man kan slicka på! Men vi jar sett att hon försöker skaka ner innehållet och sen göra så det blir luft upp till ; ) Ibland blir det lite bättre.

  Kram från Sven och Signe

  1. Kuligt att inte bara jag har det här problemet… Jag trodde det var bara jag som var tassfumlig? *fnissar*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *