Doris är hittad!

doris
…och matte sade just något som stämmer så väl:
VARJE katt som återfinns
lagar en bit av hålet i hjärtat!

Du kan stödja Katthemmet Kompis med penninggåvor via föreningens Plusgirokonto 35 74 82-9 – och känner du någon som kan öppna sitt hem för någon av de räddade katterna, så maila till Jenny!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Doris är hittad!”

    1. Och visst är hon vacker, Doris… det gör att hjärtat slår extraslag också eller hur?
      NosPuss Wikki

    1. Jag skulle tro att det kommer att fraktas katter kors och tvärs över katträddarSverige så det är nog inget hinder. Man kan ju alltid be dem ta kontakt med Jenny och kolla!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *