Tänk om det varit sant ändå…

Jag önskade mig en magisk svans så jag kunde bli rik nog att rädda världen. Alldeles nyss fick jag ett sådant där mail att jag vunnit:

frga2

”Your Email ID was awarded
750,000.00 GBP
in the Toyota New Year Promo”

– tänk om det varit sant ändå?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tänk om det varit sant ändå…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *