Har du putsat på dina nyårslöften?

I morgon är det årets sista dag. Enligt mina människor betyder det att man ska ha fest och vara glad. Det gillar jag, då brukar man få godbitar!
nyrslfte
Men så har vi hört om det där med nyårslöften som man ska ge när det nya året startar i övermorgon… Matte säger något om att jag ska tänka på en slankare linje?! Och någon sorts träningsmaskin som ska köpas. Jag hoppas verkligen det inte är en sådan här till mig, för då strejkar jag:
lfte
Nej det har varit tillräckligt roligt med den gamla Bullworker som husse hittade på sin farmors vind och tog hem. Nu tänker han bli en sådan här muskelbyggare, befarar Nova:

bullmstandingcrop

Och det verkar ju ganska oroande, för på varenda bild av någon som tränar sig med bullworker så visas en person med skalligt huvud och mer eller mindre utstående öron! Så matte och vi bara skriker ”Neeej husse… tappa inte håret när du börjar träna med den???!”

Sen fnissar matte så att hon blir rosa i ansiktet och säger ”Sping inte omkring och visa magrutorna i superslimma kallingar heller sen….” så man kan ju undra om den där träningsgrunkan är helt hälsosam för människors mentala status?

Jag ska nog gnaga bara lite på den för säkerhets skull! Som en varning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Har du putsat på dina nyårslöften?”

  1. Det där med träning är bara ljug allting. Husse har såna där hantlar och massa annat som ligger och skräpar. Han tränade jättehårt en tid, men så ”glömde” han sen bara. *fnys* Annat är det med oss katter som tränar dagligen. Förresten tror jag inte att husses mentala hälsa kan bli mycket värre. Han är ju inte klok ju.

    1. Blir inte din husse ledsen när du jamar så där? Jag tror nog han försöker göra så gott han kan? Sedan kan inte hussar hjälpa att de inte räcker till alla gånger… Min husse måste försöka träna igång sin kropp, så inte hans smärta blir värre, och just nu går han med lite handledsvikter och gåstavar. Det är vad han kan. Lite träning som blir av är bättre än jätteträning som aldrig görs…. Eh just det…
      NosPuss Wikki

  2. hehe…härliga nyårslöften 🙂 Själv slutade jag med sådana för cirka 10 år sedan. Det blev liksom aldrig något vettigt av det ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *