Man kan skylla mycket på katten

– Katten laddade ned barnporrbilderna, hävdade en man i Florida:

hrmf

För polisen berättade Keith Griffin, 48 år, att han höll på att ladda ner musik i sin dator och gick ut ur rummet en kort stund. Och då ska, enligt hans version, katten hoppat på tangentbordet och börjat leka med musen. När han kom tillbaka såg han ”konstiga saker” på sin skärm. Katten hade skickligt laddat ned över 1000 bilder med barnpornografiskt innehåll!

– Katten krafsade ned saker i toalettstolen, påstod en herre i huvudstaden:

bokfringen_r_kattstrofal

När ett stopp i avloppet ställde till översvämning i ett hyreshus i centrala Stockholm förklarade hyresgästen att hans katt haft ned saker i toaletten. Att katten samtidigt råkat spola ned sönderrivna blad med mannens konkursfärdiga företags bristande bokföring hade han däremot inte någon bra förklaring till.

– Katten hade lyckats  få igång stereon, hävdade en vräkningshotad göteborgare:

dancing

Hyresgäster i samma hus klagade upprepade gånger på att en granne hållit högljudda fester med musik för hela omnejden åtskilliga sena nätter. Trots att hyresvärden och grannarna pratat med honom fortsatte det nattliga oljudet och det klagades också på mycket spring i trappuppgången.

Man kan ju fundera på om det var katten som bjudit in alla gäster till dansen också?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Man kan skylla mycket på katten”

  1. Oj oj…vuxna människor som skyller på katten. Och här trodde jag hela tiden att ”hunden åt upp mitt skolarbete” var en ren myt 😀

  2. Haha min pojkväns bror sköt ett skott med luftgevär genom fönstret och skyllde sen på att katten hade slagit till persienn pinnen så det blivit ett hål 😛 dom trodde inte på honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *