Roliga kattsaker – även om julen är avklarad

krokarkattredigerad

Kattkrokar från Fantasikompaniet blir man glad av! Och så kan man vara tjusig i ett Klippan-förkläde med katter (Från Frapp) medans man lagar mat till nyårsfesten:

frkldeDet finns matchande kökshanddukar! Som kronan på verket kan du tända ett litet ”änglaspel” med katter:
anglaspelkattplutoprodukter

…som inte plingar utan bara snurrar! Men gardera först så att du inte har några nyfikna lekfulla katter i närheten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Roliga kattsaker – även om julen är avklarad”

  1. Snygga saker det där var men problemet är att beställa på nätet åtminstone här uppe. Matte säger att har man bråttom med presenter då får man åka iväg dit där det finns lite grejer. Borlänge är väl närmast bara 23 mil enkel resa men det vår vänta tills det blir varmare.

    Vi har griskallt idag med ännu värre än igår med minus 32 i mose.

    Taxkramsiar från Hillman framför vedkaminen.

    1. Men kära nån så ruggans kallt! Men matte säger att det inte känns lika stor skillnad mellan -32 och -25 som det gör mellan -2 och -15? Jag förstår inte riktigt hur hon menar. Gör ni?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *