Tar lite sovmorgon idag…

snkatt
…sen ska jag ut en kort stund och känna på snön!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tar lite sovmorgon idag…”

    1. Hellre lite lagom snö och stadig kall temperatur i alla fall än grått och blött! Man blir så klafsig i pälsen av det!
      NosPuss Wikki

    1. Hellre lite lagom snö och stadig kall temperatur i alla fall än grått och blött! Man blir så klafsig i pälsen av det!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *