Spela Swing Cats igen och igen och….

swing_cats

Nu har vi lyckats starta Catlounges ”Swing Cats” och de jamar flerstämmigt vackert ”Silent Night” som ett gäng katter ska jamma… Musikslingan rullar om och om och om igen. Ska vi se hur länge våra människor står ut?! En, två eller tre timmar?! *wikkileende*

Klicka på Swing Cats i kalenderns nedre högra hörn, klicka sedan på noterna och instrumenten, så kommer kattmusiken till sin rätt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Spela Swing Cats igen och igen och….”

    1. Det är ju alltid framgångsrikt om man får dem att vakna, komma upp, ta fram kattmaten, städa kattlådan och klappa oss!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *