Jag vill inte simträna!

Tanja är faktiskt tjockare än mig – om någon skulle behöva simträna så är det hon? Stora matte läste i tidningen om katten Gro som fick simträning som bantningsrecept:
floating_katt
Nioåriga Gro vägde nästan 12 kilo och det är mycket för en perser/norsk skogkattmix. På Blå Stjärnans djursjukhus får han simma i 28-gradigt vatten, en skonsam träningsform för djur med övervikt. Här är en annan variant på kattvattenträning:

https://youtu.be/C6RzJcVkspo
(Men måste jag simträna så kommer jag att vara lika smart som Gro i så fall: Han upptäckte snart att en katt kan faktiskt FLYTA!
*kattleende*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Jag vill inte simträna!”

 1. Men då måste man ju gilla vatten! vi är i alla fall tveksamma..Får nog försöka gå ner i vikt på annat sätt. Tasskram

  1. Tja vatten är väl rätt OK – men jag är INTE tjock. Det är mest fluffig päls! Matte sluta fnissa! *svansdäng*
   Suckar Wikki

  1. Det är rätt lätt att få en bekväm katt att bli fet… *suckar*
   Husse, ta fram röda pricken så jag får rusa och leka lite…
   TassKram Wikki

 2. hm…. se inte ut som om det vore något för mig. Jag är varken tjock eller överviktig! Det konstaterade matte o hennes syster igår. 7,3 kilo väger jag! och matte säger att jag faktiskt har blivit lättare sedan jag kom till henne….
  NosPuss Rasmus

  1. Men du är ju en STOR misse och får väga stor-katt-vikt. Jag är en så LITEN misse… ehm jag borde nog banta nåt kilo! Efter jul!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *