En av de vackraste julsångerna

https://youtu.be/0pN3xNh69kI
”Little Drummer Boy” sjungen av den märkliga duetten David Bowie och Bing Crosby är en av mina julfavoriter…  Sången skrevs 1958 och innehåller mer än 20 ”rum pum pum pum”… Den här versionen var en stor hit för båda artisterna och faktiskt Bing Crosbys mest framgångsrika inspelning näst efter legendariska ”White Christmas”…

tumblrkowreyivfqzfdo

OCh ja, det verkar finnas tillfällen då en katt slagit sig ned i produktive David Bowies famn, kanske det som ledde fram till den egendomliga filmen ”Cat People” kanske?

anlourwazzie

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En av de vackraste julsångerna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *