Lille Slumpen växer!

Nya bilder finns nu på en vackrare och vackrare kattkille på Vimsans blogg:
slumpenoklassfest
Visst är det ofattbart att någon kunde kasta bort en så här stilig misse?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lille Slumpen växer!”

  1. Fruktansvärt enligt mig och min matte, vilken tur han hade i alla fall som fick komma till ett så underbart hem, rena himmelriket. Tänk om alla övergivna missar hade en sån tur, vi kan väl önska det i julklapp.

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *