Bloggsiffror i december

En blek vintersol lyser,
här ligger katten Wikki och myser!

118
Så här ser sidvisningarna ut just nu, inte kommer jag att slå novemberrekordet på över 10 000 men det är inte heller viktigt. Jag är bara glad för varje spinnande kattälskande läsare som tittar in på bloggen!

119
Det lustiga var siffermagin med 7:or när jag sedan kikade på Topp100.

Så idag ska jag ta den 7e lotten på lottringen och satsa på den 7e hästen i 7e loppet!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bloggsiffror i december”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *