Nova on the edge

En ny mjuk julfilt, med röda hjärtan. Visst var det meningen att jag skulle ligga på den? Här poserar gosig Nova farligt nära kanten:
__large125 __large126
__large127
Det spretar glada röda tassar åt alla håll…
__large128 __large129
Är det så här man blir utvikningskatt?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nova on the edge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *