Julkorten börjar komma…

bild
Tomten har i alla tider haft ett gott öga till katten.
julkort3
Han delar grötfat med kissen och sover tillsammans med den uppe på höskullen på bondgården. Ofta har missen och tomten en konversation om huruvuída gårdsfolket skött sig och förtjänar sina klappar.
klsd2
Ibland hjälper katten smånissarna med ett och annat bestyr, och blir som tack medbjuden till julbordet… Dit kommer också TomteKatten…
klinl

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Julkorten börjar komma…”

    1. Det är kul med julkort. Matte och Stora matte skriver många. Och så stämplar jag tassavtryck på dom!
      NosPuss Wikki

  1. Hej Wikki! Ett tips på inlägg till dig, Matte såg just att Posten ska ge ut frimärken med kattityd den 28 januari. Äntligen kommer vi synas ännu mer, hoppas även Posten skriver ngt bra om katter på baksidan av frimärks häftena. Tass/Puma & Sixten

  2. Hej Wikki! Ett tips på inlägg till dig, Matte såg just att Posten ska ge ut frimärken med kattityd den 28 januari. Äntligen kommer vi synas ännu mer, hoppas även Posten skriver ngt bra om katter på baksidan av frimärks häftena. Tass/Puma & Sixten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *