Sätt på dubb-tassarna!

strckning1

Vad skönt det är att ha ständigt dubbat! Tänk om människor varit lika klokt utrustade som vi katter?

klor_pet

Ständigt lagom päls på, ordentliga ”spikskor” och dessutom en lagom kattfart i alla lägen. Som det ska vara i halt väglag, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Sätt på dubb-tassarna!”

  1. Testade tassgreppet nu på kvällen. Konstaterade att det var alldeles för mycket vitt ute för en normal katt, så jag tassade in igen. Ska försöka imorgon igen.

    1. Märker det… för mig räckte det att gå ut på balkongen och se nederbörden, burr om tassarna!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *