Det var svårt idag….

belgradesnowcati1

Att skriva inlägget om hemlösa vinterkatter utomhus i morse formligen klöste sönder hjärtat. Jag grät stora tårar när jag såg bilden på den döda katten som var så lik mig själv och jag tänkte ”Om det velat sig illa så kunde det där ha varit jag! Då hade det inte funnits någon Wikki eller någon Wikkiblogg…”

Så tittar jag ut på alla snö som vräker ned, och jag vet hur de känner sig, de frusna katterna där ute.   Jag vet…

Det kan inte sägas nog många gånger på en och samma andetag:
STÖD DITT LOKALA KATTHEM!
Öppna din dörr för en hemlös katt idag! Här är en lista med alla katthem som du kan kontakta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Det var svårt idag….”

 1. Nu blev jag ju också ledsen! *gråter hejdlöst* Du får inte säga att du inte skulle funnits! Jag blir ju jätteledsen och Snuffe med. Men vi ska fixa till något till vårt katthem hoppas jag. En liten slant kanske i alla fall. *gråter mer*

  1. Ja men torka tårarna, kära Sippo – nu finns jag och allt är bra med mig… *puss*
   Snällt av dig att vilje ge julklappspeng till något katthem… Du vet, det är av de många små gåvorna som det bästa blir gjort! Det behöver inte vara en enda person som gör ett mirakel – det räcker om många gör en liten god handling: Då förändrar vi världen!
   Se så, torka nosen!
   TassKram Wikki

 2. Vi får värk i våra små katthjärtan när vi läser om våra stackars medkatter. Men det är VIKTIGT att du skriver om dem, Wikki, så att de inte glöms bort. Matte sätter alltid in pengar åt Isaks katthem varje månad, men vi ska nog skicka henne förbi vår djuraffär. Där finns insamlingsbössor för olika katthem. Växeln lägger matte alltid ner, och större pengar också om hon bara har kontanter. Hoppas att såna bössor finns på andra håll också.
  Burr från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Bra gjort av er matte! De finns bössa på vårt katthem också. Och en massa loppisprylar som matte ofta släpar hem utav. Som betalning hamnar det alltid lite extra pengar i den där bössan, fast matte och husse inte har särskilt stor slant i a-kassa. Bra med sådana bössor!
   – – –
   Findus, Rasmus och Isak – det blir FRI utav era initialer…. Visst låter det fint???! *svansdans*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *