Jag skulle vilja se norrskenet…


…men kanske har lite svårt att ta mig till platser där det syns så här bra: Filmen ovan visar ”sydsken” över Antarktis. Varje pol på jordklotet har sitt sken, och de är lika vackra. Med lite tur kanske vi får se norrsken på landet när jag tassar dit på lite jullov sedan?

Nu ska jag morgonspinna för min jätteförkylda mattestackare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag skulle vilja se norrskenet…”

 1. Hoppas att mattes förkylning ger med sig snart. *sympatispinner*

  Kurr och burr från Findus, Isak och Rasmus (”FRI”- vilket bra teamnamn vi fick av dig, Wikki)

  1. Man behöver inte komma så långt norrut… Vi har sett norrsken många vintrar på landet klara kalla nätter – och det ligger ju i nivå med Stockholm! Det gäller bara att dra på sig varmt och så gå ut och titta!
   Oj ska kika på killiga kattungen igen!
   NosPuss Wikki

  1. Det går faktiskt att se norrsken till rätt sydliga trakter i Sverige, men då ska man ha tur: En hög klar kall vinternatt, inte för starkt månsken och gärna ute på landet så att ingen stadsbelysning stör…
   Kan man sedan ligga på ett liggunderlag i snön med en varm sovsäck runt sig och en spinnande katt inkrupen i armvecket så kan man titta på stjärnor och norrsken till gryningen…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *