Julklappstips nr 16

En cool kattpyjamas för tjejer finns att hitta på KappAhl! pyja_rd1
pyja_hel2Skönt att hitta kattiga tjejplagg som inte BARA är Hello Kitty eller rosa! Som t ex det här:

pyja_k

 

krok1

Men jag tycker synd om killarna som inte har en enda pyjamas i sortimentet med cool katt. Bara en fånig krokodil… eller actiongubbar och bilar och sånt… Ni måste klösa till lite, grabbar, och säga till att ni också vill ha kluriga katt-pyjamaas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Julklappstips nr 16”

    1. Ja det har varit svårt att hinna med både att läsa och kommentera senaste veckan… Håller på att göra hittekattsjulklappar för fullt att lägga under katthemsgranen men ni är inte bortglömda!
      NosPuss Wikki

    1. Ja men…. *spinner* du har ju helt rätt!!! Jag köper den översta till en kille! Skakar på mitt dumma huvud – där ser man vad fast rotat vissa slags tänk sitter i beteendemönstren! *suck*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *