Visst ska Slumpen bli Lussekatt!?? Rösta!

Härliga lilla sop-kissen Slumpen överlevde mot alla odds sin livsstart i en plastkasse i en soptunna! Nu tävlar han om att bli Lussekatt i UNT, Uppsala Tidning med den här fina magbilden:

slump5
Här kan du gå in och rösta på Slumpen! Och du kan se alla Lussekattidaterna här! Röstning pågår till 20 december!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Visst ska Slumpen bli Lussekatt!?? Rösta!”

 1. Du är snäll du som tar med lilla Slumpen:)
  Tack.
  Kram Jam o Spinn
  Ps: Du blir nog snopen då jag får in senaste bilderna på den lilla rackaren:) Han är så stor och fin:)
  Ds

  1. Det måste jag bara se! Så klart han växer – det förstår jag ju att han blir en förjamat fin katt! HIHI
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *