Lussekatten i Karlskoga heter Findus!

finuds
findus

Grattis Findus som fick tårta och ett härligt paket läcker kattmat och andra spännande saker! Matte fick ta hand om tårtan medan Findus – en ståtlig Maine Coon – roade sig med paketsnörena…

Vinnarbilden med Findus sittande i en degbunke var tydligen ett bra recept på hur man intar Luciatiteln!
findus1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *