Julklappstips nr 15

Är det någon i familjen som är pälsdjursallergisk, så kanske det här är svaret på om det står ”KATTUNGE” högst upp på önskelistan?lit_pet
Köper man ett VIP-husdjur från The Littlest Pet Shop, så får man också dess virtuella varelse som digitalt husdjur att hålla reda på och leka med på nätet! Och hjälplöst söta är dom:

pet1  Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklappstips nr 15”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *