Åh här är mitt drömjobb!

kattliv1
Det är ju bara sorgligt att jag inte har möjlighet att släppa mitt viktiga tassjobb med den här bloggen! Och heller inte tassa iväg från Örebro till Kungsbacka…. Undrar om det kan gå att etablera en Kattliv-filial här hemma hos mig?!!! *suckar*

Hm jag glömde att jag inte kan Indesign eller layout… Jo sådan här Lay-Out när man blir trött av julstöket kan jag:

__large118

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

28 reaktioner till “Åh här är mitt drömjobb!”

 1. Det vore ett perfekt jobb för dig, det där med layout kan du ju redan, vet ingen som har en sån blogg som du. Mycket nyheter och läsvärda artiklar, för att inte tala om ditt stora engagemang för de hemlösa katterna. Nej du är som klippt och skuren för jobbet, så fatta pennan och sök jobbet.

  Taxkramisar.

  1. En liten ruta i ett hörn att presentera goda kattråd kanske? Hm jag kanske skulle presentera mig som spåkatt och förutsäg framtiden? ”Madame Wikki tyder Er Tass!”
   NosPuss Wikki

  1. Åh ödmjuk tack för den fina kattplimangen! *bugar djupt*
   Ni är alltid så underbart vänliga!
   TassKram Wikki

 2. Hm, det är nog ingen dum idé att starta något liknande sån där linjal, eller vad du jamade. Jag visade husse ditt inlägg för en tid sedan, där det berättades att man inte får ta katten i nackskinnet. Det visste inte husse! *tassen för pannan* Han skäms fortfarande och jämrar sig som bara den. Hur får jag tyst på honom??!!

  1. Men vad bra, då kan husse verkligen den läxan. Men han behöver inte skämmas,världen är tyvärr full med folk som helt godtroget gått på det där med att katter kan lyfts i nackskinnet och så. Och det kan man – med små små kattungar… Bara. Inte vuxna katter. Dem lyfter man under magen och tassarna! Trösta husse med att nospussa lite?!
   TassKram Wikki
   PS Ja jag får väl ansöka om filial?!!

 3. Ha ha ha, det är ju mitt drömjobb! Kan inget om layout eller journalistik men en hel del om Katt! Wikki så underbar i julstök! Kram Agnes

  1. Ja det finns rätt många duktiga blogg- och kattvänner som jag tror skulle platsa på detta jobb. Undrar om vi kan få söka i grupp? =^:^=
   NosPuss Wikki

 4. Vi grabbar tror du skulle klara jobbet med glans, med extra stilpoäng för hög svansföring. Fast vi är förstås tacksamma för att du sköter ditt vanliga jobb.

  Burr och kurr från Findus, Isak och Rasmus.

  1. Tack så mycket! Ja, det hade ju varit kul att jobba med detta, men veM ska då sköta Wikkibloggen? Den kan jag ju inte övege! Never!
   TassKram Wikki

 5. Kanske vore ngt för vår arbestlösa Matte, hon kan iallafall InDesign som vi vet är ett program på datorn. men hon är nog inte så jätte bra på layouter och sen skulle inte hon heller vilja flytta till Kungsbacka, vi trivs bra där vi är.
  Tass/Puma & Sixten

 6. Kanske vore ngt för vår arbestlösa Matte, hon kan iallafall InDesign som vi vet är ett program på datorn. men hon är nog inte så jätte bra på layouter och sen skulle inte hon heller vilja flytta till Kungsbacka, vi trivs bra där vi är.
  Tass/Puma & Sixten

  1. HI hi den här bloggen, DET är mitt jobb… Den slukar faktiskt lite timmar varje vecka! (Utan lön, suck…)
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *