Tudor fick smaskigt grönt gräs

tudor_m_grs

Så här fint blev Tudors kattgräs! Vill du också ha en omgång av Wikkis kattgräs lika mumsigt som Tudors? Jag har två påsar kvar. Maila din adress så skickar jag dem till dem två som hör av sig först- du kan nog hinna få det uppvuxet och klart till julafton!

Tack tjusiga Tudor för fina fotot! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tudor fick smaskigt grönt gräs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *