Det vackraste kattfoto jag sett på länge….

117
Så andlöst vackra kattbilder att ögonen tåras! Gå in på Annelis blogg och titta på sköna birmor i underbera bilder!!!! Åh åh åh! Snälla Anneli kom och fotografera mig??? Jag lovar att bada pälsen så jag blir lika fin som Bina och Tufsen!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Det vackraste kattfoto jag sett på länge….”

    1. Drömfin… Alla hennes foton andas så mycket kattkärlek… Ösnkar bara att jag kunde tekniken!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *