Sankta Kattia!

katt_tndsticksask_sid_copia_copy

Här har vi startat morgonrallyt med LuciaKattia-tåg från balkongen till badrummet och tillbaka! Nova har lite glitter i pälsen som Stora matte spillt på henne och jag har inte hittat någon Luciakrona, men en röd batteridriven ljusslinga runt halsen får väl duga! Och så jamar vi på en Lady Gaga-låt, för det gillar vi bättre än det där ”Sanktaaaa…”

Hur Luciafirar du?

lucia

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sankta Kattia!”

 1. Här firar vi inte längre för det finns inga små barn i huset bara våran lillhusse och han kom inte in förrän vid lunchtiden. Vi har bara slappat med husse idag och gått runt och visslat men vi vet inte om det räknas.

  Taxkramisar.

 2. Här firar vi inte längre för det finns inga små barn i huset bara våran lillhusse och han kom inte in förrän vid lunchtiden. Vi har bara slappat med husse idag och gått runt och visslat men vi vet inte om det räknas.

  Taxkramisar.

 3. Mjauuar för fullt!!!

  ? Lusselille Lusse lille elva näääääääääätter före Jul Lusselille lusse lille elva näääääääääääääääääääätter före Jul Jaaaaag önskaaaaar Eder alla eeeeeen fröööjdefull Juuul ? Eeeeeeee sjunger jag falskt!??

  Jajja…Jam Kram & NosePûssar från Oss…Tassa in & kika på vårt Lussefirande 🙂

 4. Här missade vi Tv sändningen av lucia men god mat blev det i alla fall och alla djuren fick smaskigt älgkött:)
  Slumpen tyckte att det smakade mumma:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Vi fick smaka fläskfilé igår när husse lagade mat. Mums!
   Det lär finnas julskinka i kylen också…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *