Timo rakar sin katt

Lyssna på hur det var när Timo klippte sin katt Petruska…
petruska_fre
Rakad katt efteråt:

petruska_efter
”Det klart att det är skönare att vara naken, eller??” Dock blev det cirkus förra året när han bloggade om det. Somliga ville inte förstå att mången perser behöver en klippning ibland för att må bra!
bit
Så här mycket päls kan det bli av EN katt! Och här kan du se en video med en mycket tålig kisse som blir lejonklippt.

Själv vill jag verkligen SLIPPA saxar och klippning *suckar*…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *