Nu har jag hittat korgen på Catlounge!

korg_whiskas

Så här skrev jag i min motivering:

”Hela korgen ska bloggkatten Wikki ta till Örebro Katthem!
Berättar mer på http://www.metrobloggen.se/wikipedia – för det finns 30 katter på Kattis som skulle ÄLSKA en julkorg!”

Hoppas juryn förstår att jag menar allvar med det!!?? De skulle ha sett förra året när vi hade samlat ihop massor av kattmatsförpackningar och lämnade dit och till Djurskyddet i Eskilstuna:
__large229
Men först fick Tanja hjälpa till att sortera upp och diska merparten av påsarna, för någon hade läckt så det satt ihop som en kladdig kaka…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

31 reaktioner till “Nu har jag hittat korgen på Catlounge!”

  1. Å tack vad snäll du är! Det är verkligen spännande och så roligt att tävla så jag hoppas att du gör det också!
   NosPuss Wikki

  1. Ja vi såg en orange propeller uppe i takhöjd också, saligt svävande. Som en liten kusin uttryckte det: ”När man är kär så stänker det hjärtan omkring en!”
   TassKram Wikki

  1. Jo då nu ploppade det ut döda masknystan den rätta vägen, så hon behövde verkligen sitt Milbemax-piller! Hon måse ha lyckats spotta ut det förra gången så mycket mask som det var… usch!
   TassKram Wikki

 1. Åh hoppas hoppas! Söta Wikki vi läser ikapp men har inte hunnit kommentera så mycket för vår matte har fyllt år. Kram från Svennis och Signe (matte Agnes) Vilka fina julklappstipps! Hoppas på tyg katten ; )

  1. Undrar om det finns någon motsvarande DogLounge som ni skulle kunna leta vovvekorgar på? Funderar…
   TassKram Wikki

  1. Undrar om det finns någon motsvarande DogLounge som ni skulle kunna leta vovvekorgar på? Funderar…
   TassKram Wikki

 2. Vad lång motivering du fick skriva! jag fick bara använda 12 tecken eller vad det nu var . . . Så det blev nåt i stil med ”csn=fattig kattjul” eller nåt sånt . . .

  1. Jag blev lite förvånad när jag kunde skriva så mycket för jag hade sett Lizas kommentar om begränsat antal tecken! Det blir ju bara ett par ord!!!! Sånt blir ju faktiskt inte rättvist för de tävlande! Och vem vill vara med i en orättvis tävling?! Inte jag i alla fall… Jag ska tassa iväg ett klagomjau!
   NosPuss Wikki

 3. Micket mistiskt må jag jama!?
  Min matte fick bara 18 tecken på sig att berätta varför jag behöver vinna den där korgen. 18 tecken! Och du Wikki fick skriva en halv roman!
  Gissa en gång vem som vinner korgen.
  *surar lite men önskar Wikki lycka till i tävlingen*

  1. Det var oerhört rart av dig vännen det bugar jag för… Men du ska ju faktiskt få ha chans att tävla på samma villkor – ja alla ska ha det!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *