Julklappstips nr 13

home_t

Visst är det dags för en ny katt-t-shirt när julen närmar sig?

Även om man har garderobs-hyllorna proppade med mer eller mindre katthårs-prydda t-shirts i olika stadier av slitage, så går det väl in en till?

cats_rule1
De här motiven och många fler hittar du på Cats-on-T-shirts! Shoppa loss och le!

think_green
Och så den som vann mitt hjärta, enkel men tydlig:

old_cats

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Julklappstips nr 13”

  1. Så sant som det är jamat! Undrar om vi lyckas tassa in en beställning när matte inte ser? Vi har hört talas om något som heter julklappar. *funderar*

    Burr och kurr från Findus, Isak och Rasmus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *