Hurra Pip och Murre är tillbaka!

Nu är mina vänner Myskatterna tillbaka igen, puh så skönt, vi blev riktigt oroliga när deras blogg var försvunnen! Nova är så här olycklig, hon bara låg på sin hylla och grät och skrek hjärtskärande:

b_4
”Var e min älskling Pip!???” Men nu tassar hon omkring och viskar för sig själv ”Han kom tillbaka för min skull! Så det så?!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hurra Pip och Murre är tillbaka!”

  1. mjauu!
    självklart kom jag tillbaka för din skull.
    matte och husse får nog skaffa nytt virusprogram….
    /tassen på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *