Jag har bara extra tjock päls så här års!

wikki_front
…selen går ju faktiskt fortfarande att knäppa i yttersta hålet???! Resten är bara ”Vivalla Fluffet”, matte…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har bara extra tjock päls så här års!”

  1. *vinkar ivrigt* Samma sak här! Husse muttrade ”tjockis” tidigare i dag när vi skulle ut. Han måste talat om sig själv. Jag är inte tjock, bara fluffig!

  2. Hi hi hi, men så är det ju! Svennis är så fluffig och fin nu! Idag firar vi att han har bott hos oss i 2 år ; ) Vilken storry om den djupfrysta katten! Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *