Hälsa på hos Miss Peach

Mina morrhår darrar och jag njuter, som när man smakar på en kopp extra gott doftande thé: Jag har hittat en så varm och kärleksfull blogg hos den allra sötaste röda lilla devon rex-lady man kan tänka sig: Miss Peach!
peach_hem
Så här vackert julpyntat är det vid 17-åriga Miss Peachs hem och inuti har hon det ombonat och varmt med elektrisk filt och otaliga sovplatser… Besök en lycklig katt i detta vackra hem! Kika också in på bröllopsbloggen där Miss Peach gifter sig med sin älskade Mickey!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *