Det tändes så många ljus….

foder1

Helt otroliga 2 897 kilo kattmat skänks för till Kattstallet därför att lika många kattälskare varit inne på Catlounges adventskalender och tänt varsittljus!

lyckos1

Hoppas verkligen att de får plats med alltsammans! Det kommer väl till pass för många omhändertagna missar. Och kanske kan det hjälpa en och annan luggsliten misse som t ex Lyckos här?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det tändes så många ljus….”

    1. Ja många hungriga katter slipper bekymra sig… måste vara underbart för Kattstallet! *svansdans*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *