Kommer du ihåg de slickande screensaverkatterna?


Persern Tiger var en av de mysiga bildskärmstvättarna som alla älskade för två år sedan. Jag funderar fortfarande på vad det kan ha varit som han slickade i sig med sådan förtjusning? Lurviga Loopie slickade också med energi:
https://youtu.be/pjKeO0MFSRk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kommer du ihåg de slickande screensaverkatterna?”

 1. Måndagen den 7 december 2009
  Hej!
  Jag såg din länk hos Daisy the Curly Cat. Jag heter Sara och bor i Norrköping. Jag är också en katt som bloggar! Jag skulle vilja ha länkar eller annonser till olika katthem för att hjälpa hemlösa medkatter!
  Min e-post adress är:
  sarakatt@live.se
  Min hemsida:
  http:sarakatt.blogspot.com
  Mjuk tass
  SaraKatt
  genom matte,
  Christina Wigren

  1. hej SaraKatt!
   Jag mailar lite tips och länkar till dig!
   Och så lägger jag en länk från min blogg till din!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *